אודון-מרק אטריות יפניות עם פטריות

18 המלצות
אודון-מרק אטריות יפניות עם פטריות
זמן הכנה: 00:15
מספר מנות : 2

הבסיס למרק הזה הוא ציר המבוסס על פטריות אנוקי ושימג׳י מיובשות ואצת קומבו שנותנות את טעמי האוממי שכל כך אופייניים לאוכל היפני.

רשימת מרכיבים

  • 200 גרם אטריות אודון
  • כחצי קופסא קטנה פטריות שימג׳י
  • 3 י׳ח פטריות שיטאקי יבשות
  • כחצי קופסא קטנה פטריות אנוקי
  • אצת קומבו 3 ס״מ (מרובע)
  • שתי כפות סויה
  • כף מירין
  • שתי כפות סאקה
  • שני עלים כרוב סיני
  • כף ג׳ינג׳ר
  • כף קורנפלור
  • שתי כוסות מים

הוראות הכנה

  1. מרתיחים 500 סמ״ק מים עם שיטאקי, ג׳ינג׳ר וקומבו.
  2. מוציאים את הקומבו ומוסיפים את הכרוב הסיני ואת שאר הפטריות.
  3. מוסיפים סויה מירין וסאקה.
  4. להמיס את הקורנפלור ב-100 סמ״ק מים ולהוסיף לסיר.
  5. לבשל בנפרד את אטריות האודון. (8-10 דקות)
  6. שוטפים את האטריות במים.
  7. להגיש בקערה אטריות ולהוסיף את המרק ולהגיש. אפשר להוסיף טוגארשי. (תערובת צ׳ילי יפנית)

מתכונים

כלי נגישות