אם חשבתם על אירוע עם דוכנים ייחודיים? להוסיף לאירוע ניחוח אוריינטלי?
ב- Yatai אנו מציעים ביאטאי דוכנים ייחודיים של ביסטרו יפני שישדרגו לך את האירוע, בניצוחה של השפית קיו אוקדה, סושי מאסטר בעלת ניסיון רב שנים בהקמה ותפעול מסעדות, קייטרינג וקונדיטוריה ביפן ובישראל. לצידה אודי ישראלי, מסעדן וסו שף במסעדות מובילות (מור וקינמון, טימין, סוזנה ביסטרו בר ועוד), המתמחה במטבח פיוז'ן ים תיכוני וביחד נוצר תפריט ייחודי ואוריינטלי המחבר את ניחוחות יפן עם ניחוחות הים התיכון.
אנו מביאים אתנו ניסיון רב מאירועי ענק בינלאומיים כמו פסטיבל שוק האוכל העולמי, פוד טראק, ימי סטודנט ואירועים המוניים מגוונים.
ב- Yatai אנו מציעים אוכל רחוב יפני לצד מנות ייחודיות עם נגיעה ים תיכונית, בדגש על מוצרים טריים ואיכותיים. המנות מורכבות ממבחר ירקות העונה, בשרים איכותיים ומגוון רטבים ייחודיים.







אוכל יפני ומתכונים יפנים
פופ אפ אוכל יפני בפרדס חנה
אוכל רחוב ובר – Izakaya Night
מנה שהיא ארוחה ותרבות- הראמן
סושי מאז ועד היום
גלגולו של האוכל היפני – גלגול היסטורי
ניחוחות המטבח היפני