אודות הצוות

בואו להכיר את המטבח היפני והפעם דרך דוכני מזון אותנטיים עם שפים יפנים המגישים לך בצורה פרונטלית את המאכלים הטריים שהרגע בושלו והוכנו הישר אל צלחתך. מתן תשומת לב מרבית לדיוק ואסתטיקה ברמות הגבוהות ביותר של הסטנדרט היפני הידוע בשאיפתו לשלמות עם שדרוג מודרני של המאכלים הבסיסיים פרי מוחה הקודח של השפית שלנו. המטבח היפני הוא אחד המטבחים הבריאים בעולם והתפריט כולל מגוון עשיר ומאוד ייחודי הן מבחינת שיטות בישול והן מבחינת חומרי הגלם.

סו שף

סאסם

שפית/שותפה

קיו אוקדה

טבח ומטבח הכנות

אביב

קצת עליי

נולדתי וגדלתי בטוקיו בשנות העשרים יצאתי לטייל בעולם ובסופו של דבר הגעתי לישראל לפני שנים רבות, השתקעתי וגידלתי את ילדיי פה. כעשרים שנה עובדת עם אוכל, מתוכם 15 שנים כשפית סושי, התמחיתי באפייה וקונדיטוריה כשנתיים ביפן. ניהלתי מסעדות, טאפאס בר וקפה קונדיטוריה. עכשיו אני רוצה לבשל ללא חוקים או תפריט קיים אלא רוצה להתאים את התפריט לכל אחד עם חומרים טבעיים. אני משתדלת לא להשתמש בחומרים תעשייתיים ומקווה שהאוכל שלי יתאים לכם לא רק מבחינת הטעם אלא גם יתאים לגופכם וישפר את מצב הרגשתכם. השפית קיו אוקדה, מסעדנית ותיקה ילידת טוקיו המתמחה במטבח היפני תגיע עד אליכם הביתה  ותבשל עבורכם את מיטב מנות יפניות מסורתיות לצד מנות מקוריות מיוחדות המשלבות פיוג'ן יפני עם המזרח התיכון בדגש על שימוש במוצרים טריים ואיכותיים.
צרו קשר

הממולצים שלנו

כלי נגישות