בנבנג׳י (סלט עוף )

12 המלצות
בנבנג׳י (סלט עוף )
זמן הכנה: 00:10
מספר מנות : 2

בד"כ מוסיפים חמאת בוטנים למנה הזו, אני מעדיפה את המקור והוא רוטב הגומדרה היפני, שאפשר להכין לבד ובקלות והוא מחבר את טעמם של הירקות עם נתחי העוף המפוררים.

רשימת מרכיבים

  • 200 גרם חזה עוף
  • 1 יח' מלפפון
  • 1 יח' עגבנייה
  • 4 כפות גומדרה

הוראות הכנה

  1. מבשלים חזה עוף במים רותחים למשך 3 דקות; מסירים מהאש, מכסים ומשהים למשך 5 דקות.
  2. מעבירים את חזה העוף למי קרח.
  3. מפוררים את העוף לרצועות בידיים.
  4. לערוך את הירקות על צלחת הגשה, עוף מעל לירקות.
  5. להכנת רוטב גומדרה, יש לערבב את הרכיבים הבאים: 2 כפות טחינה, 2 כפות מים, 2 כפות חומץ, 1 כף מירין, 1 כף סויה, 2 כפיות מיסו, 2 כפות סוכר, 1 כף שמן שומשום
  6. יוצקים את רוטב הגומדרה על כל המנה ומגישים.

מתכונים

כלי נגישות