סלט סובה קר

20 המלצות
סלט סובה קר
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 2

סלט אטריות סובה קריר וטעים. מוגש עם אטריות, פטריות ובצל ירוק. כמובן ניתן להחליף ולהוסיף פרחי כרובית צלויים לשדרג את הרוטב ברוטב בוטנים פיקטני קרמי מעולה וממכר.

רשימת מרכיבים

  • 100 גרם אטריות סובה יבשות
  • 2 י׳ח פטריות שיטאקי טריות
  • חצי קופסא קטנה פטריות אנוקי
  • 1 כפית שומשום קלוי
  • 1 כף בצל ירוק
  • מרכיבי הרוטב:
  • טחינה כפות 2
  • מים כפות 2
  • חומץ כפות 2
  • מירין כף 1
  • סויה כף 1
  • מיסו כפית 2
  • סוכר כפות 2
  • שמן שומשום כף 1

הוראות הכנה

  1. להרתיח מים ולהוסיף את הסובה כ-5 דקות, לשטוף במים קרים.
  2. לחתוך את המלפפון והשיטאקי לג׳וליאנים.
  3. להקפיץ במעט שמן שומשום את השיטאקי החתוך ואת האנוקי.
  4. לערבב את כל המרכיבים ולהוסיף את הרוטב תוך כדי הערבוב
  5. להגיש על צלחת שטוחה בצורה של הר.
  6. להוסיף שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ למעלה.

מתכונים

כלי נגישות