היג'יקי נו נימונו

12 המלצות
היג'יקי נו נימונו
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 2

 האצות הם אחד המרכיבים הסודיים בתזונתו של היפני הנחשבים לאנטי אייג’ינג טבעי ולמזון מרפא גוף ונפש. ההיג’יקי, נחשב למלך האצות, בעל סגולות בריאות משום שהוא מכיל שפע של סיבים תזונתיים, סידן וברזל. מומלץ לשלב אותו עם ירקות.

רשימת מרכיבים

  • 3 כפות אצות היג'יקי יבשות
  • 1 תפוח אדמה
  • 0.5 יח' גזר
  • 3 כפות אדממה
  • 2 יח' פטריות שיטאקה
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות סאקה
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפות מירין

הוראות הכנה

  1. משרים היג'יקי במים קרים למשך 5 דקות; שוטפים ומסננים.
  2. משרים שיטאקה במים קרים.
  3. תותכים ירקות לרצועות.
  4. מטגנים בשמן את כל הירקות וההיג'יקי.
  5. מוסיפים 0.5 כוס של ציר שיטאקה, סויה, מירין וסאקה. מצמצמים עד שמתקבל זיגוג.

מתכונים

כלי נגישות