גאנמודוקי

15 המלצות
גאנמודוקי
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 1

המנה הטבעונית היפנית שהיא סוג של פשטידה קטנה לרוב מטוגנת, עשויה מתערובת של טופו עם ירקות קצוצים. אני מגישה אותה כמנת פתיחה לצד מתאבנים נוספים והיא פתרון מצויין לטבעונים וצמחונים.

רשימת מרכיבים

  • חצי קילו טופו
  • שליש גזר
  • 3 כפות אצות היזיקי
  • 5 חתיכות פטריות שיטקה
  • 3 כפות שומשום לבן
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה

  1. למעוך וללוש את הטופו
  2. לשים את ההיזיקי ואת השיטקה בקערה עם מים עד שהם נעשים רכים (10 ד’ בערך)
  3. לקצוץ את הירקות
  4. לערבב הכל ביחד ולהוסיף ביצה קורנפלור סויה מלח וסוכר
  5. לשמן את הידיים לקחת מהבלילה ואז לעשות כדור ולטגן את זה בשמן עמוק

מתכונים

כלי נגישות