פילה דג לבן עם פטריות

12 המלצות
פילה דג לבן עם פטריות
זמן הכנה: 30
מספר מנות : 2

כדי שהמנה הזו תצליח לרגש בטעמה, אנחנו מקפידים לבחור דג ים טרי מסוג דניס או לברק מקומי, וההשריה הארוכה במיסו, יוזו, מירין וסאקה מעניקות לדג את הטעם המשולב במרכיבים החזקים מהמטבח היפני המסורתי.

רשימת מרכיבים

  • 300 גרם פילה דג לבן
  • כף מיסו
  • חצי כפית יוזו
  • כף מירין
  • כף סאקה
  • חצי קופסא קטנה פטריות שימג׳י
  • 2 י׳ח פטריות שיטאקי טריות
  • גבעול 1 בצל ירוק
  • חצי כפית גרדת לימון

הוראות הכנה

  1. לערבב את המיסו יוזו, מירין וסאקה למשחה אחידה ולעטוף את הדג.(לפחות 10 דקות עד יומיים לעטוף ולשמור במקרר)
  2. לחתוך את הפטריות לגודל של נגיסה.
  3. לנקות היטב את הבצל הירוק ולחתוך גס.
  4. לעטוף את הדג בנייר כסף עם שאר המרכיבים ולהכניס לתנור מחומם מראש ל180 מעלות ל15 דקות.
  5. להניח על הצלחת ולפתוח את נייר הכסף ולהוסיף את גרדת הלימון ולהגיש.

מתכונים

כלי נגישות