אודות

קצת עליי

נולדתי וגדלתי בטוקיו

בשנות העשרים יצאתי לטייל בעולם ובסופו של דבר הגעתי לישראל לפני שנים רבות, השתקעתי וגידלתי את ילדיי פה.

כעשרים שנה עובדת עם אוכל, מתוכם 15 שנים כשפית סושי, התמחיתי באפייה וקונדיטוריה כשנתיים ביפן. ניהלתי מסעדות, טאפאס בר וקפה קונדיטוריה. 

עכשיו אני רוצה לבשל ללא חוקים או תפריט קיים אלא רוצה להתאים את התפריט לכל אחד עם חומרים טבעיים. 

אני משתדלת לא להשתמש בחומרים תעשייתיים ומקווה שהאוכל שלי יתאים לכם לא רק מבחינת הטעם אלא גם יתאים לגופכם וישפר את מצב הרגשתכם.

קיו