אירועים

לצוות YATAI בהובלת השף קיו אוקדה
יש ניסיון רב בהפקת אירועי הסעדה המונית עם מגוון רחב של אפשרויות
והכל בהכנה פרונטלית, ייחודית, מקצועית וצבעונית.
במיוחד עם בפוד-טראק או דוכנים מעוצבים, עגלות ממותגות עם קונספט בניית מסעדות פופ-אפ.

להזמנות התקשרו או מלאו את הטופס:





דוגמאות לסוגי דוכנים

סושי – הסושי מן היפני יכין לכם במקום רול לבקשתכם ללא הגבלה.
אפשרות למנה טבעונית.

יאקיטורי – שיפודים יפנים עם נתחי אנטריקוט / פרגית / פטריות פורטבלו / פירות אקזוטיים, ברוטב מסורתי.
אפשרות למנה טבעונית.

יאקיסובה – נודלס יפני מוקפץ
פרגית, נודלס, ירקות צרובים על הפלנצ׳ה עם רוטב יפני מקורי לפי מתכון מסורתי .
אפשרות למנה טבעונית.

ראמן בורגר – 

בר סלטים – משולב במרכיבים יפניים כגון אצות ים, אטריות שעועית, שמן שומשום וירקות מקומיים עונתיים לבחירתכם.

גיוזה – כיסוני בצק במבחר מילויים- בקר/ עוף/ בטטה עם פטריות שיטאקה וכד׳ עשויים בעבודת יד.

קינוחים – אני אוהבת להכין קינוחים ובעיקר קינוחים יצירתיים ולכן האפשרויות הן רבות, לדוגמה טראמיסו עם מאצ׳ה (תה ירוק) או מוס עם שומשום שחור ברוטב פירות יער.
אפשרות למנה טבעונית